Trädgårdstjänster i Stockholm

Behöver du hjälp med trädgårdsservice i Stockholm? HemMiljö är en pålitlig partner som utför en mängd enklare trädgårdstjänster till låga priser. Kontakta oss så hjälper vi dig att få ordning och så du kan njuta av din trädgård. Välkommen!

  • Högtryckstvätt, altan, möbler mm
  • Kratta löv
  • Ogräsbekämpning, rensa ogräs
  • Gräsklippning, trimmer klippning
  • Hjälp med bortforsling

Vår trädgårdsservice

HemMiljö utför alla typer av enkla arbeten i din trädgård på ett tryggt och säkert sätt. Med oss får du hjälp med allt från att klippa gräs och rensa ogräs till att köra med trimmer och altantvätt. Vi forslar också bort ditt trädgårdsavfall som en extra tilläggstjänst (ej RUT-avdrag) och använder oss då av en skåpbil som lastar 3 kbm och ett nätat släp till.

När du anlitar oss kommer vi ut till dig och har alla maskiner med oss – det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du vill ha fixat!

Priser för trädgårdsskötsel

Hos oss kan du boka trädgårdshjälp för 230 kr/timme efter RUT-avdrag. Du betalar även 150 kr i inställelseavgift inom Storstockholm samt 30 kr i fakturaavgift vid pappersfaktura (gratis vid e-faktura). Minimitiden för trädgårdsarbete är alltid två timmar.

Vår trädgårdsservice berättigar till RUT-avdrag och du har fri avbokning upp till fem arbetsdagar innan din bokning. Därefter faktureras avgiften du skulle ha betalt (efter RUT-avdrag).

Beställ av oss

Det är enkelt att beställa trädgårdsskötsel av oss. Vi finns tillgängliga i Stockholm med omnejd. Gör din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för en kostnadsfri offert. Vi ordnar med det preliminära RUT-avdraget direkt på fakturan vid en eventuell beställning. Välkommen!

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo