Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Trappstädning med kund- och miljöfokus

Första intrycket är viktigt. Välstädade trappor bidrar till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. Se därför till att din trappuppgång är städad och ren, så att du och dina besökare känner sig välkomna. En väl utförd trappstädning borgar dessutom för hög säkerhet och minskar risken för exempelvis halkolyckor.

Vi städar när du vill

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Stockholms län. Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum trappstädningen kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er fastighet, så att ni lätt kan ha koll på när vi kommer och städar ert trapphus.

Söker du referenser till vår trappstädning? Vi kan lämna flera sådana. Till exempel bostadsrättsföreningar och företag som vi utför trappstädning åt i dag. Fråga oss gärna!

För er och vår trygghet har vi ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och vår Nöjd Kund-Garanti säkerställer att vi inte lämnar vårt uppdrag förrän du som kund har godkänt vår insats. Vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter du anlitat oss och rekommendera oss till dina vänner och bekanta!

Inte bara städning av trapphus

Men en trappstädning kan vara så mycket mer än att hålla själva trapphuset rent och snyggt. Ibland kan det krävas en storstädning av andra utrymmen i anslutning till trapphuset. Tvättstugan till exempel. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga och nya kunder.

Fråga oss om trappstädning och offert

HemMiljö är ett Svanenmärkt, auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Dessutom är det enkelt att boka våra tjänster direkt här på hemsidan.

Vill du veta mer eller kanske få en kostnadsfri offert för din trappstädning? Kontakta oss eller gör en intresseanmälan så hjälper vi dig.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo