Paketerbjudande till nya kunder
Storstädning till 10 % rabatt & hemstädning för 99 kr/tim, max 4 timmar

Storstädning och visningsstädning i Stockholm

Svanenmärkt städföretag med kollektivavtal för vår personal

Söker du ett pålitligt städföretag som värnar om miljön? HemMiljö städar alltid med miljömärkta städprodukter och ger dig nöjd kund-garanti på alla tjänster. Vänd dig till oss när du söker en trygg och säker storstädning i Stockholm till rätt pris.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Vi rekommenderar alla våra kunder efter utförd tjänst att sätta betyg på oss på www.reco.se.

Boka storstädningspaket med 10% rabatt

Att abonnera på storstädning innebär att du bokar in minst 2 tillfällen i taget, förslagsvis vår och höst. Då får du 10% rabatt på städningen och om du dessutom bokar in fönsterputs vid samma tillfälle så har du förtur till våra attraktiva fönsterputsare när det är högsäsong och kan vara svårt att hitta lediga tider. Med storstädningspaketet så kan du ändra den andra inbokade tiden om det inte passar men du kan inte boka av den.

Vi rekommenderar våra hemstädningskunder att boka storstädning 2 ggr/år. Då tas de ytor som inte hinns med vid den vanliga hemstädningen. Det kommer ett team utrustat med stege för att nå höga ytor och det görs en ordentligt rengöring av alla kaklade ytor t ex. Det kan vara lämpligt att göra det i samband med fönsterputsning vår och höst.

Boka storstädning av oss

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning. Du erbjuds att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.

För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att starta med en storstädning. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år till 10% rabatt. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.

Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid samma tillfälle. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för din bostad.

Checklista

Vi städar efter en checklista och utbildar vår personal efter den för att kunna hålla en jämn och hög kvalitè.

Kontakt och bokning

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att boka in din storstädning eller visningsstädning. Vi arbetar i hela Stockholms län och hjälper dig som bor både i innerstaden och kranskommunerna.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo