Hemstädning
99 kr/tim

Prova på pris för nya kunder på hemstädning.
1 gång per kund.
Max 4 tim per kund.

Hemstädning 99 kr/tim
Klicka här

Räkna ut din städkostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Städning per månad*

0:-

Städning varannan vecka*

0:-

Städning varje vecka*

0:-

Flyttstädning**

0:-

Fönsterputs*

0:-

Storstädning*

0:-
*Priset är endast uppskattat. Du får ett exakt pris efter din första bindningsfria provstädning.
**För priser över 200 kvm ring eller maila för offert. Priset är efter skatteavdraget på 50% som vi gör åt dig direkt på fakturan.

Storstädning och visningsstädning i Stockholm

Svanenmärkt städföretag med kollektivavtal för vår personal

Söker du ett pålitligt städföretag som värnar om miljön? HemMiljö städar alltid med miljömärkta städprodukter och ger dig nöjd kund-garanti på alla tjänster. Vänd dig till oss när du söker en trygg och säker storstädning i Stockholm till rätt pris. !

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Vi rekommenderar alla våra kunder efter utförd tjänst att sätta betyg på oss på www.reco.se

Boka storstädning av oss

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning. Du erbjuds att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.

För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att starta med en storstädning. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.

Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid samma tillfälle. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för din bostad.

Checklista

Vi städar efter en checklista och utbildar vår personal efter den för att kunna hålla en jämn och hög kvalitè.

Kontakt och bokning

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att boka in din storstädning eller visningsstädning. Vi arbetar i hela Stockholms län och hjälper dig som bor i innerstaden samt i följande kommuner:

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo