Storstädning Stockholm

Etablerat 2008 – mer än 20 000 nöjda kunder

  • Svanenmärkta
  • Kollektivavtal
  • Stockholms mest rekommenderade genom www.reco.se
  • Fasta priser på Storstädning

Boka storstädning till fast pris!

Boka enkelt här en storstädning Stockholm av oss

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning. Du erbjuds att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.

För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att starta med en storstädning. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år till 10% rabatt. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.

Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid samma tillfälle. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för din bostad.

Checklista

Vi storstädar efter en checklista och utbildar vår personal efter den för att kunna hålla en jämn och hög kvalitè.

Kontakt och bokning

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att boka in din storstädning eller visningsstädning. Vi arbetar i hela Stockholms län och hjälper dig som bor både i innerstaden och kranskommunerna.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo