20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Vasastan

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan.

Hemstädning och flyttstädning i Vasastan

Ring oss på 020 – 10 00 15

HemMiljö är ett städföretag som utför hushållsnära tjänster i Stockholmsområdet och däribland Vasastan. Vi är ett företag som verkligen bryr oss om våra kunder och vill att ni ska få en så bra städupplevelse som möjligt med vår hjälp. Idag har HemMiljö mer än 7000 nöjda kunder och vi hoppas att ni vill bli en i gänget. All typ av städning är något för oss oavsett om det är flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs eller hemstädning. Inget projekt är heller för stort eller för litet för vi har en personalstyrka på runt 100 yrkesstädare.

Fönsterputsning

Fönsterputsningen är något som många faktiskt struntar i för att de tycker att det är besvärligt. Även om allt annat är tiptop i en bostad eller annan lokal så kan smutsiga fönster dra ner helhetsintrycket en hel del. Vi på HemMiljö levererar fönsterputsning av högsta kvalitet från våra välutbildade och särskilt utvalda fönsterputsare. Det är både privatpersoner och företag som kan anlita oss. Fönsterputsningen anpassas efter era behov och vi kommer på en tid som passar er.

Hemstädning Vasastan

Utöver fönsterputsning så erbjuder vi som sagt även andra hushållsnära tjänster. En av dem är hemstädning i Vasastan och övriga Stockholm. Hemstädningen kommer med en hel del villkor som är fördelaktiga för dig som kund. Det är alltid nöjd kund-garanti, samma städare som kommer hem och städar hos er, kort uppsägningstid, ingen inställelseavgift och bra avbokningsvillkor. Hos oss på HemMiljö så kan man boka hemstädningen på abonnemang eller vid enstaka tillfällen enbart för att ni som kund ska få det så bra som möjligt. Hemmet är en plats där man ska trivas så låt oss hjälpa till med det. Att ha en välstädad lägenhet är både bekvämt, trivsamt och tidsbesparande så vad finns det att förlora på att prova det egentligen? Ingenting egentligen. Utöver hemstädningen kan det då och då, ungefär 2 gånger per år enligt våra rekommendationer, var bra att göra en riktig storstädning och det kan ni beställa hos oss med. Som sagt, inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi vill att ni i Vasastan ska trivas i den miljö som ni vistas i mest, hemmet.

Läs mer om hemstädning här!

Flyttstädning Vasastan

När man ska flytta sitt hem till en ny plats så krävs det städning även då. Vi på HemMiljö kan sköta även den typen av städning åt er. Eftersom att vi vill skapa långa relationer med våra kunder så tar vi hand om flyttstädningen med så klart. HemMiljö har i flera år hjälpt både privatpersoner, företag och mäklare med flyttstädningen runt om i Stockholm och givetvis Vasastan med. Idag genomför vi mellan 100 till 200 flyttstädningar varje månad så man kan verkligen säga att det är vår grej. Flyttstädning i Vasastan kan gå väldigt enkelt och smidigt men det är något som kan vara svårt att lösa själv, speciellt om man aldrig gjort det tidigare. Låt därför oss ta hand om det åt er så att ni kan fokusera på ert liv i den nya bostaden.

HemMiljö är en städfirma som städar i ert område utan att tveka en sekund. Ta tillfället i akt med dagens RUT-avdrag för hushållsnära tjänster och låt ett proffs utföra städning åt er.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo