20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Tumba

Ring oss på 020 – 10 00 15

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan.

Städ & fönsterputs i Tumba

Hos många väcker det en stor frustration via känslan av att man under alla sina lediga timmar går där hemma och plockar och skurar när man kanske egentligen hade föredragit att spendera dessa dyrbara timmar på något mer givande vis. Man vill hellre träffa vänner som man sällan ser numera träffar på, hitta på roliga aktiviteter tillsammans hela familjen eller ägna sig åt en hobby som man finner kraft ifrån. inte tvätta fönster, dammsuga eller torka golv. Tänk om man ändå kunde hitta ett sätt för att slippa men ändå få jobbet gjort!?

Det finns det! Bor du i Tumba och känner igen dig i situationen ovan så vill vi gärna hjälpa er med städhjälp och få vara lösningen på dina problem och utföra städning av högsta klass för att du ska få slippa tänka på allt vad städning heter. Genom vår städhjälp kan du göra alla de där sakerna som tidigare fått prioriteras undan och samtidigt ändå vara säker på att din hemmiljö kommer att bli klanderfri och förtrollas med en fräsch och ljuvlig doft av rent och nystädat.

Hemstädning Tumba

Våra hem är heliga platser som det är viktigt att vi trivs i och att det finns möjlighet för oss att landa och samla kraft här, vår egen frizon. Så borde det i alla fall alltid få vara. Ett stökigt hem leder lätt till stress och till en minskad trivsel så varför inte låta oss och vår städfirma ge dig en fristad genom att hjälpa dig med din hemstädning?
De som kommer hem till dig för städning är alla utbildade och erfarna med en stark servicekänsla och en gedigen vilja till att lämna sina arbetsplatser i perfektion. Tack vare vår tro på de som arbetar hos oss på HemMiljö så kan vi tryggt erbjuda samtliga nöjd kund-garanti utan oro och vi erbjuder dessutom också kort uppsägningstid, bra avbokningsvillkor och inga inställelseavgifter. Vi litar på våra kunder och hoppas att ni ska lita på oss. Tveka inte att ringa eller maila om du har frågor – läs mer om hemstädning här!

Fönsterputsning Tumba

För att ett hem ska kännas så där nystädat och ombonat som man önskar så är fönsterna en viktig komponent även om man allt för ofta glömmer just dessa. Helhetsintrycket kan förändras avsevärt genom att smutsiga fönster får blir klara och gnistrande likt nya, men ändå är detta en syssla som de allra flesta drar sig från att göra in i det sista och som många rent av ”råkar” glömma av. Fönsterputsning är definitivt ingen älskad aktivitet.
Vi på HemMiljö ser det dock inte som något problem och med expertis och hög kvalitet vårdar vi gärna och tar hand om dina fönster så att ditt hem känns som nytt och ljuset åter kan komma in. Tack vare all träning vi fått genom att nu ha putsat fönster åt tusentals nöjda kunder hittills så kan vi lova dig ett fläckfritt och kvalitativt resultat.

Flyttstädning Tumba

Det som oftast väcker mest fasa och avsky inför en blivande flytt är tanken på att behöva städa hela sin bostad då allt är nerpackat och man hellre skulle vilja bege sig framåt, öppna dörren till sitt nya hem och lämna det gamla bakom sig. En flyttstädning är dessutom något otroligt krävande och omfattande som tar både tid och energi att genomföra. Vi vill gärna hjälpa dig genom en stundande flytt med en kvalitetssäkrad flyttstädning och därför erbjuder vi oss att överta hemmet när du känner dig färdig med bostaden och sedan städa varje vrå tills det glänser. Efter många år inom branschen och med fler utförda flyttstädningar än vad vi kan räkna till å vet vi precis vad som krävs och kan med säkerhet lova att den kommer gå igenom en besiktning och att du sedan aldrig behöver blicka bakåt.

Bor du i Tumba och tycker att detta låter som en lösning som låter som en dröm i dina öron eller har du några övriga frågor så tveka inte att ringa och få svar på eventuella frågor om flyttstädning eller boka tid redan idag. Vi förtjänar alla lite lyx i vardagen.

Vi ger 10% rabatt på våra flyttstädningar om du är kund hos Fastighetsbyrån.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik