20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Täby

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ladda ner vår app till telefonen för att kunna se bokningar, hålla koll på dina fakturor, sätta betyg på oss och enkelt kontakta oss för köp av andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemstädning i Täby

I det stressade samhälle vi lever idag så tvingas vi många gånger till att prioritera om och rata somliga sysslor för att hinna med de övriga, städning är en av dessa som många av oss då väljer att blunda för och skjuta framåt till en mer avlägsen tid. Inom alla dessa år som vi varit verksamma inom branschen så har vi här sett ett behov som vuxit sig större och därför har vi också valt att för kundens välbefinnande satsa helhjärtat på hemstädning i Täby och allt som berör hushållsnära tjänster. När du själv inte finner tiden så lägger vi mer än gärna ner både tid och omsorg kring dina bortglömda hörn och låter dig istället ägna tiden åt något betydligt mer lockande och värdefullt än en storstädning. Läs mer om hemstädning!

Fönsterputsning i Täby

Även fönsterputsning tycks vara en uppgift som många finner vånda inför men vår hjälpsamma och rutinerade personal kan komma att bli lösningen på ert problem. Som respons på att hittills ha kunnat erbjuda 1000-tals nöjda kunder så har vi nu flera återkommande som både vår och höst ser till att ha en fönsterputsning inbokad hos oss. Låt oss få hjälpa även dig med fönsterputs i Täby och tillåt återigen solens strålar oproblematiskt få leta sig in till dig och dina nu ljusare ytor och tillvaro.

Flyttstädning i Täby

Precis när man tror att livet är stressigt som det är så är det kanske plötsligt ändå dags att ta sitt pick och pack för att skifta adress och prova lyckan i en annan aria, andra rum och innanför andra väggar . Mitt i allt detta tumult och allt som ska tänkas på och genomföras så kan en flyttstädning i Täby kännas som övermäktig. Gör dig själv en tjänst och lämna tryggt över nycklarna och ansvaret till oss och lämna där din gamla bostad i vetskap om att en storstädning av högsta klass kommer att genomföras av personal som vet precis vad som krävs för att den utan problem eller ytterligare städning ska gå igenom den kommande besiktningen.

Trygga städtjänster i Täby

Vi på HemMiljö är trygga i känslan av att vi alltid kan ge kunden ett professionellt utfört jobb som matchar in på deras förväntningar och önskemål men för att ytterliga överträffa kundens förväntningar så har vi också valt att internutbilda städfirmans anställda och även handleda dem under deras första tid. Allt för att kunna erbjuda Täby den förstklassiga, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning eller städning av det slag som stadsdelen och dess fastigheter förtjänar.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik