Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Städhjälp i Solna

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö utför alla typer av städtjänster i Solna

Solna är en framtidsstad som bara växer och växer. Solna står idag för många stora förändringar och antalet stadsbor ökar hela tiden. Solnabors förväntningar och krav på vad staden har att erbjuda växer även det och det gäller på städfronten med eftersom att det ställs högre krav på alla verksamheter. Hemmiljö är en städfirma som utför alla typer av städning i Solna med omnejd. Det spelar ingen roll om det är hemstädning, flyttstädning eller fönsterputs för vi löser det. Vi är ett företag som satsar på långa kundrelationer och därför ser vi till att kunna hjälpa er var ni än befinner er i livet. Något som är viktigt för oss på Hemmiljö är att våra kunder ställer krav på oss så att vi hela tiden kan bli snäppet bättre. Vi har redan en stadig grund att stå på med våra 100 yrkesstädare som är valda med omsorg för att ni ska få en så bra städhjälp som möjligt.

Hemstädning i Solna

Hemstädning, ja vad innebär det egentligen? Vi på Hemmiljö kan berätta vad vi anser att det betyder. För oss betyder hemstädning att vi med ett av våra städteam kommer hem till er på en tid som vi bestämt tillsammans för att ta hand om ert hem. Under tiden kan ni göra precis vad ni vill som att kanske umgås med barnen, dra ut på en fisketur eller bara ligga och slappa i soffan. Vi utför helt enkelt städningen när ni gör något annat som ni tycker bättre om. Vi lämnar sedan ert hem i toppklass så att ni kan känna er stolta när ni bjuder hem folk nästa gång. Många lever ett mycket stressigt liv idag vilket gör att städningen hemma inte är något som prioriteras. Det är då många som tycker det är skönt att överlåta det till någon annan och se då till att välja oss på Hemmiljö. Vi har både erfarenheterna och kunskaperna om hemstädningen så vi kan faktiskt kalla oss för proffs. De flesta som har provat på hemstädning är sedan helt fast. Något som uppskattas mycket med just vår hemstädning är att det så långt det går alltid är samma städteam som kommer hem till er. Det skapar en slags trygghet. Vi utför städningen helt och hållet efter era önskemål och ni kan antingen välja att ha hemstädningen vid enstaka gånger eller som abonnemang. Läs mer om hemstädning!

Flyttstädning i Solna

Då och då byter man hem och så klart vill man kunna lämna det gamla efter sig utan att skämmas. Vi inte bara städar ert hem utan också när ni ska därifrån. Nu har ni i Solna möjligheten att ta del av vår expertis i samband med en av de mest stressande förändringarna som man kommer göra i sitt liv, flytten. Det kan var skönt att få hjälp av någon som vet precis hur det ska gå till så att inget glöms bort framförallt om man aldrig har flyttat tidigare. I dagens läge så utför vi mellan 100 till 200 stycken flyttstädningar varje månad vilket gör att inget projekt är för stort eller för svårt för oss att ta på oss. Tveka därför inte att kontakta oss när det är dags. Det som ingår i vår flyttstädning är bland annat rengöring av alla möjliga ytor som väggar, golv, tak dörrar och lister, städning bakom och i skåp samt rengöring av sanitet, golvbrunnar och ventiler. Som sagt är det där bara en liten del av det som ingår.

Vi ger 10% rabatt på flyttstädningen om du säljer via Fastighetsbyrån.

Fönsterputsning i Solna

Utöver den vanliga städningen kan man ibland vara i behov av att få sina fönster putsade. Det är faktiskt så att det spelar ingen roll hur rent och fint det är i ens hem för om inte fönstren är det så drar det ner helheten väldigt mycket. Fönsterputsning är något som många prioriterar under själva städningen så då förstår man hur långt ner på listan som det kommer. På Hemmiljö utför vi all typ av fönsterputsning eftersom att vi har tillgång till både stege och skylift.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo