20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Sollentuna

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Söker du städhjälp i Sollentuna?

Att spendera dyrbara timmar och att samtidigt också göra sig av med sin sista gnutta energi genom städning är inget man föredrar efter en lång arbetsdag eller när helgen äntligen står där för dörren och knackar på. Att ligga där på knä hemma och skura golven rena, damma hyllor och lister, tvätta lortiga fönster eller diska upp efter gårdagens middagsbjudning växer lätt och skapar en omfattande ångest. Förmodligen så skulle man alla dar i veckan hellre prioritera en fika nere i centrum i glada vänners lag eller att packa ner handduk och badkläder tillsammans med en kaffetermos för en avkopplande dagstur till Falkberget med lite sol och bad.

Känner du igen dig? Bor du här i Sollentuna och är en av alla dem som önskar sig städhjälp i sin vardagen för att på så vis nå en enklare och mindre stressad tillvaro så är vi städfirman som finns här för dig och för att tillfredsställa dina behov. Mötet och städningen sker utefter tider och dagar som du anser som mest passande och vi står för samtliga verktyg och allt material som behövs. Det enda som du behöver göra är att berätta vad just du skulle vilja få gjort. Kom sedan hem till en gnistrande och doftande hem och glöm allt vad städning heter.

Fönsterputsning i Sollentuna

Är du kanske också en av alla dem som våndas inför starten av en ny säsong för att du då vet att du borde ta tag i dina fönster och putsa upp dom så att du återigen kan se ut? Detta är en väldigt vanlig känsla men även här kan vi vara svaret på din smygande ångest. Låt oss få utföra en professionell och önskad fönstertvätt så att solens strålar åter igen lyser upp hörn och mörka vrår.

Tack vare alla glada, effektiva och serviceinriktade som arbetar hos oss på vår städfirma och utför fönsterputsning av högsta klass så har vi idag kunder som återkommande ber om vår hjälp både för vår- och höst putsning. Låt oss får hjälpa även dig till att förgylla ditt hem med hjälp av gnistrande och fläckfria fönster året om.

Hemstädning i Sollentuna

Tid, det är en allvarlig bristvara för de allra flesta. Det vet vi om och det är också därför som vi även erbjuder städhjälp i form av hemstädning så att du istället ska kunna lägga dina dyrbara minuter på något mer givande eller underhållande.
De senaste åren så har efterfrågan och behovet för hjälp med hemstädning och sådant som hör till de hushållsnära tjänsterna skjutit i höjden och vi svarar såklart vår kundkrets med att erbjuda vår assistans.

Det är otroligt viktigt för oss på HemMiljö att våra kunder känner sig trygga när de ber oss om hjälp och att resultaten alltid är mätbara med vad som förväntas utav oss. För att nå den standarden som vi idag har uppnått så låter vi samtliga av våra medarbetare genomgå en utbildning kring städning och service och innan det är dags för att flyga själv följer också en tids handledning. Därför kan vi tryggt lova samtliga kunder att vår städfirma är en lämplig städhjälp som tar dig och din städning på största allvar. Läs mer om hemstädning!

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo