Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Hemstädning Östermalm

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

För er som bor på Östermalm kan vi på HemMiljö erbjuda städning av högsta klass. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort för oss. Vi antar alla utmaningar till 110 procent. Vi är ett av de snabbast växande företagen i Sverige som håller på med hushållsnära tjänster. HemMiljö vill dela med sig av sina kunskaper till Stockholm och erbjuder därför er på Östermalm både flyttstädning, kontorsstädning, hemstädning och fönsterputs.

Hemstädning Östermalm

Idag är det många som har otroligt stressade liv och därför kan det vara svårt att hinna med städningen hemma. För att man ska kunna koppla av när man väl kommit hem kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om det nödvändiga ontet att städa. Vi på HemMiljö erbjuder därför hemstädning på Östermalm med väldigt bra villkor. Vi erbjuder alltid samma städare, nöjd kund-garanti, kort uppsägningstid och bra avbokningsvillkor vilket kan behövas ibland. Man kan välja om man vill köpa städning på abonnemang eller endast vid enstaka tillfällen. Det här är en städfirma som anpassar sig efter era krav helt enkelt. Vår personal är särskilt utvald och har fått internutbildning för att ta hand om era hem på bästa sätt. Väljer ni hemstädning hos städföretaget HemMiljö så kan ni slappna av.

Läs mer om hemstädning här!

Flyttstädning Östermalm

Det är inte bara hemstädning vi är duktiga på utan även flyttstädning på Östermalm. Vid en flytt finns det så mycket man måste tänka på. Då kan det vara skönt att låta någon ta hand om det tråkigaste och jobbigaste som blir kvar när man tagit ut alla möbler och saker ur bostaden. Anlita oss på Hemmiljö att ta hand om er flyttstädning. Idag så utför vi mellan 100 till 200 flyttstädningar varje månad så det här är något vi verkligen kan. Storstädning efter flytt gör vi både åt privatpersoner, företag och mäklare på Östermalm. Flyttstädningen går till på så sätt att vi har ett och samma team som utför hela städningen. Teamet utför städning med material och utrustning som tillhandahålls av HemMiljö så det behöver ni inte tänka på. När teamet har utfört sitt jobb så genomförs det alltid en besiktning efter en checklista som ni som kund får vara med och godkänna. Det är för att ni ska bli så nöjda som möjligt. I flyttstädning ingår det rengöring av alla tänkbara ytor som golv, väggar, tak, dörrar och lister till exempel. I kök rengörs kyl, sval och frys både in- och utvändigt, köksfläktar, spis och diskmaskin. Så klart torkas alla skåp och lådor ur med. På toalett så rengörs all sanitet, kakelväggar, tvättmaskin och liknande maskiner, golvbrunnar, ventiler och förvaringsutrymmen.

Fönsterputsning

När all sådan här typ av städning är klar så finns det en liten detalj som dock kan spela en stor roll kvar. Det vi talar om är fönsterputsningen. I all flyttstädning ingår fönsterputsning om vi kan komma åt fönstren med en enkel stege. Fönsterputsning utöver det kan bokas av både abonnemangskunder och de som inte redan är kunder hos oss. Vi utför både fönsterputsning med stege och skylift om det skulle behövas vilket gör att vi på HemMiljö kan ta oss an de allra flesta fönstren utan några problem.

Så tveka inte att kontakta oss för fönsterputsning, kontorsstädning, hemstädning eller flyttstädning på Östermalm. HemMiljö till er tjänst!

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo