Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Hemstädning Nacka

Hemstädning Nacka

  • Stockholms mest rekommenderade
  • Svanenmärkta
  • Kollektivavtal

Vi är ett miljötänkande hemstädningsföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädning Nacka| Vi erbjuder

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti, ingen inställelseavgift, ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Boka direkt: 020 – 10 00 15

Hemstädning Nacka

För dig som bor i Nacka är HemMiljö det självklara valet av städföretag. Vi håller till i Hammarby sjöstad och många av våra kunder bor i närområdet samt i Nacka kommun. Nacka har en blandad bebyggelse av gammalt och nytt, lägenheter och villor. Närhet till skärgård, hav och natur är påfallande. Bra kommunikationer gör att man snabbt tar sig till in till city. I Nacka är det helt enkelt trivsamt och populärt att bo!

I det stressade samhälle vi lever idag så tvingas vi många gånger till att prioritera om och rata somliga sysslor för att hinna med de övriga, städning är en av dessa som många av oss då väljer att blunda för och skjuta framåt till en mer avlägsen tid. Inom alla dessa år som vi varit verksamma inom branschen så har vi här sett ett behov som vuxit sig större och därför har vi också valt att för kundens välbefinnande satsa helhjärtat på hemstädning i Nacka och allt som berör hushållsnära tjänster. När du själv inte finner tiden så lägger vi mer än gärna ner både tid och omsorg kring dina bortglömda hörn och låter dig istället ägna tiden åt något betydligt mer lockande och värdefullt än en storstädning. Läs mer om hemstädning!

Fönsterputsning i Nacka

Även fönsterputsning tycks vara en uppgift som många finner vånda inför men vår hjälpsamma och rutinerade personal kan komma att bli lösningen på ert problem. Som respons på att hittills ha kunnat erbjuda 1000-tals nöjda kunder så har vi nu flera återkommande som både vår och höst ser till att ha en fönsterputsning inbokad hos oss. Låt oss få hjälpa även dig med fönsterputs i Nacka och tillåt återigen solens strålar oproblematiskt få leta sig in till dig och dina nu ljusare ytor och tillvaro.

Flyttstädning i Nacka

Precis när man tror att livet är stressigt som det är så är det kanske plötsligt ändå dags att ta sitt pick och pack för att skifta adress och prova lyckan i en annan aria, andra rum och innanför andra väggar . Mitt i allt detta tumult och allt som ska tänkas på och genomföras så kan en flyttstädning i Nacka kännas som övermäktig. Gör dig själv en tjänst och lämna tryggt över nycklarna och ansvaret till oss och lämna där din gamla bostad i vetskap om att en storstädning av högsta klass kommer att genomföras av personal som vet precis vad som krävs för att den utan problem eller ytterligare städning ska gå igenom den kommande besiktningen.

Trygga städtjänster i Nacka

Vi på HemMiljö är trygga i känslan av att vi alltid kan ge kunden ett professionellt utfört jobb som matchar in på deras förväntningar och önskemål men för att ytterliga överträffa kundens förväntningar så har vi också valt att internutbilda städfirmans anställda och även handleda dem under deras första tid. Allt för att kunna erbjuda Nacka den förstklassiga, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning eller städning av det slag som stadsdelen och dess fastigheter förtjänar.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik