Paketerbjudande till nya kunder
Storstädning till 10 % rabatt & hemstädning för 99 kr/tim, max 4 timmar

Hemstädning Kungsholmen

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Kungsholmen

Ett av de finare, charmigare och mest utvecklade delarna av Stockholm är Kungsholmen som ligger i huvudstadens innersta. Ön som omges utav Mälarens bräckta vatten och innehar storheter så som Stockholms stadshus bjuder sina boende på en hel del livliga områden där man kan besöka barer, kaféer och restauranger, men till största delen domineras området utav bostadshus och jäktade stadsbor. Är du en av de lyckliga som bor här så vill vi inom städföretaget HemMiljö hjälpa dig att matcha den vackra och exklusiva miljön du bor i med vackert nyputsade golv och fönster som gnistrar i solens sken. Gör som 1000-tals andra kunder redan gjort och låt oss hjälpa dig med storstädning av alla husets vrår och kanter så att du istället kan ägna din tid åt alla andra tänkbara aktiviteter som du vill eller behöver lägga energi på. Är du företagare och i behov av byggstädning, kontorsstädning eller butiksstädning så är du självklart varmt välkommen att höra av dig du också. Våra städtjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag i Kungsholmen.

Hemstädning Kungsholmen

Idag går många utav oss omkring med en stress och ångest som tynger på grund utav allt som vi aldrig tycks hinna med. För många så är det också just städningen som är ett av dessa stora ångestmoln att leva med och som man dessutom titt som tätt också påminns av för att öka trycket i bröstkorgen ytterligare då vi ser tvätthögar växa, fläckar träda fram på kökskaklet eller fingeravtryck och ränder efter kondens som runnit nerför rutorna när vi tittar ut. Du ser din smuts som ett problem medans vi ser det som en möjlighet och hjälper dig mer än gärna med alla de hushållsnära tjänster du önskar se gjorda. Städningen du önskar att du fick gjord förra månaden är framöver inga problem, vi städar efter dina önskemål, oavsett om det är fasta tider via abonnemangsstäd eller städintervall bestämd av er. Är du bosatt i Kungsholmen och behov av exempelvis hemstädning så tveka inte att kontakta oss!

Läs mer om hemstädning!

Fönsterputsning i Kungsholmen

Även fönsterputsning är något som inte tycks hittas tid och tillfälle till men som ändå känns som en bra ide att välkomna våren med eller vänta in vintern genom. Idag har vi flera kunder som väljer att ta hjälp utav oss för att både vår och höst få vackra klara fönster, detta ser vi som ytterligare förstärkta tecken på det som vi redan känner till; samtliga av våra medarbetare levererar till 99% ett resultat som når över de förväntningar som kunden har.

Företagsstäd i Kungsholmen

Nästa fråga som vi vill att du funderar igenom är hur många timmar av dina dagar som du spenderar i lokalerna på din arbetsplats. Se dig sedan omkring och fundera noga på om miljön där du befinner dig om dagarna känns realistisk i proportion till den tid som du uppehåller dig där. I studier som gjorts kring hur vår arbetsmiljö påverkar oss har man sett hur både effektivitet och trivsel höjts i procentantal genom kontinuerlig och noggrant genomförd kontorsstädning. Dessutom så ges ett betydligt bättre intryck till både anställda och de som besöker byggnaden för besök eller möten. Efter många år inom branschen så har vi lyckats plocka på oss matnyttig kunskap genom att städat otaliga kontor och kan därför med trygghet säga att då ni anlitar vår städfirma för att ansvara över kontorets ytor så kan ni lita på en omsorgsfull städning och allt vad ni som kund önskar se i resultatet. Har du möjligtvis en fastighet, butik eller sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening och är på jakt efter professionell städhjälp så är både trappstädning och butiksstädning något vi har lika bred städkunskap kring.

Flyttstädning Kungsholmen

Förändringar händer i våra liv och påverkar hur dagarna ser och kommer att se ut. En stressande förändring som man står inför minst en gång i sitt liv är då det är dags för bostadsbyte och allt som medföljer i ruljansen. Att hinna med det som ska göras, inte glömma något viktigt och ändå ha tid med övrigt som också ska få sin plats i planeringen kan vara övermäktigt i sig. Att då också behöva lägga fokus och kraft på en flyttstädning kan vara det som får bägaren att rinna över. Vi står då här till ditt bifogande för att du tryggt och säkert ska kunna packa dina saker, tömma lägenheten på det som ska med på färden och att sedan lämna din gamla bostad bakom dig och ändå veta att en städning kommer att genomföras och att flyttstädningen som utförs inkluderar alla de bitar och moment som är extra viktiga.

Låt våra utbildade medarbetare genomföra alla städdilemman och koncentrera dig istället på allt annat livet har att erbjuda.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo