Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Hemstädning Huddinge

Hemstädning Huddinge!

  • Stockholms mest rekommenderade
  • Svanenmäkta
  • Kollektivavtal

Boka direkt på: 020 – 10 00 15

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder i Huddinge med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund garanti, ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Städ & fönsterputs i Huddinge

Hos många väcker det en stor frustration via känslan av att man under alla sina lediga timmar går där hemma och plockar och skurar när man kanske egentligen hade föredragit att spendera dessa dyrbara timmar på något mer givande vis. Man vill hellre träffa vänner som man sällan ser numera träffar på, hitta på roliga aktiviteter tillsammans hela familjen eller ägna sig åt en hobby som man finner kraft ifrån. inte tvätta fönster, dammsuga eller torka golv. Tänk om man ändå kunde hitta ett sätt för att slippa men ändå få jobbet gjort!?

Det finns det! Bor du i Huddinge kommun och känner igen dig i situationen ovan så vill vi gärna hjälpa er med städhjälp och få vara lösningen på dina problem och utföra städning av högsta klass för att du ska få slippa tänka på allt vad städning heter. Genom vår städhjälp kan du göra alla de där sakerna som tidigare fått prioriteras undan och samtidigt ändå vara säker på att din hemmiljö kommer att bli klanderfri och förtrollas med en fräsch och ljuvlig doft av rent och nystädat.

Hemstädning Huddinge

Våra hem är heliga platser som det är viktigt att vi trivs i och att det finns möjlighet för oss att landa och samla kraft här, vår egen frizon. Så borde det i alla fall alltid få vara. Ett stökigt hem leder lätt till stress och till en minskad trivsel så varför inte låta oss och vår städfirma ge dig en fristad genom att hjälpa dig med din hemstädning? Utöver hemstädningen så tillhandahåller vi också vår kunder med övriga hushållsnära tjänster för att kunna ge dig en helhetslösning.
De som kommer hem till dig för städning är alla utbildade och erfarna med en stark servicekänsla och en gedigen vilja till att lämna sina arbetsplatser i perfektion. Tack vare vår tro på de som arbetar hos oss på HemMiljö så kan vi tryggt erbjuda samtliga nöjd kund-garanti utan oro och vi erbjuder dessutom också kort uppsägningstid , bra avbokningsvillkor och inga inställelseavgifter. Vi litar på våra kunder och hoppas att ni ska lita på oss. Tveka inte att ringa eller maila om du har frågor om hemstädning.

Läs mer om hemstädning!

 

 

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo