20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Södermalm

Hemstädning Södermalm

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti, ingen inställelseavgift, ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan.

Ladda ner vår app till telefonen för att kunna se bokningar, hålla koll på dina fakturor, sätta betyg på oss och enkelt kontakta oss för köp av andra tjänster.

Boka direkt: 020 – 10 00 15

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön.

Söder, Stockholms populäraste stadsdel som förföriskt och pockande andas av livaktighet och kreativitet samt varpå man finner de charmigaste små caféerna, trendigaste uteställena och några av stadens finaste restauranger. Att bo på Södermalm liknas flertalet gånger med att befinna sig mitt i konstnärskvarteren nere i självaste Paris och med en sådan kreativ, vacker och inbjudande miljö kring sig så ska ingen behöva tänka på städning av röriga hem eller fönsterputsning som uteblivit allt för länge. Inte heller ska de företag som befinner sig här, mitt i denna potentialhöjande omgivningen kunna fällas i sin framfart av dammtussar i hörnen eller fläckiga ytor. Det är från dessa grunder som vi arbetar och utgår då vi på städfirman HemMiljö tillsammans med våra nästan 100 branschkompetenta medarbetare önskar få finnas där för dig och tillföra den där extra lilla guldkanten på din vardag. Låt oss få stå för en väl genomförd hemstädning eller en väl uppskattad kontorsstädning som kommer att förgylla tillvaron för både anställda och besökande. Städning som sker helt efter era förutsättningar och behov.

Hemstädning Södermalm

I det stressade samhälle vi lever idag så tvingas vi många gånger till att prioritera om och rata somliga sysslor för att hinna med de övriga, städning är en av dessa som många av oss då väljer att blunda för och skjuta framåt till en mer avlägsen tid. Inom alla dessa år som vi varit verksamma inom branschen så har vi här sett ett behov som vuxit sig större och därför har vi också valt att för kundens välbefinnande satsa helhjärtat på hemstädning på Södermalm och allt som berör hushållsnära tjänster. När du själv inte finner tiden så lägger vi mer än gärna ner både tid och omsorg kring dina bortglömda hörn och låter dig istället ägna tiden åt något betydligt mer lockande och värdefullt än en storstädning. Läs mer om hemstädning här!

Fönsterputs Södermalm

Även fönsterputsning tycks vara en uppgift som många finner vånda inför men vår hjälpsamma och rutinerade personal kan komma att bli lösningen på ert problem. Som respons på att hittills ha kunnat erbjuda 1000-tals nöjda kunder så har vi nu flera återkommande som både vår och höst ser till att ha en fönsterputsning inbokad hos oss. Låt oss få hjälpa även dig med fönsterputs på Södermalm och tillåt återigen solens strålar oproblematiskt få leta sig in till dig och dina nu ljusare ytor och tillvaro.

Flyttstädning Södermalm

Precis när man tror att livet är stressigt som det är så är det kanske plötsligt ändå dags att ta sitt pick och pack för att skifta adress och prova lyckan i en annan aria, andra rum och innanför andra väggar . Mitt i allt detta tumult och allt som ska tänkas på och genomföras så kan en flyttstädning på Södermalm kännas som övermäktig. Gör dig själv en tjänst och lämna tryggt över nycklarna och ansvaret till oss och lämna där din gamla bostad i vetskap om att en storstädning av högsta klass kommer att genomföras av personal som vet precis vad som krävs för att den utan problem eller ytterligare städning ska gå igenom den kommande besiktningen.

Trygga städtjänster på Södermalm

Vi på HemMiljö är trygga i känslan av att vi alltid kan ge kunden ett professionellt utfört jobb som matchar in på deras förväntningar och önskemål men för att ytterliga överträffa kundens förväntningar så har vi också valt att internutbilda städfirmans anställda och även handleda dem under deras första tid. Allt för att kunna erbjuda Södermalm den förstklassiga, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning eller städning av det slag som stadsdelen och dess fastigheter förtjänar.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo