Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Hemstädning Lidingö

Hemstädning Lidingö

Vi erbjuder egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti, ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan.

Boka nu:020 – 10 00 15

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi har en Svanenmärkt städtjänst och städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

För er som bor på Lidingö kan vi på HemMiljö erbjuda städning av högsta klass. Vi är ett av de snabbast växande företagen i Sverige som håller på med hushållsnära tjänster. HemMiljö vill dela med sig av sina kunskaper till Stockholm och erbjuder därför er på Lidingö både flyttstädning, kontorsstädning, hemstädning och fönsterputs.

Hemstädning Lidingö

Idag är det många som har otroligt stressade liv och därför kan det vara svårt att hinna med städningen hemma. För att man ska kunna koppla av när man väl kommit hem kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om det nödvändiga ontet att städa. Vi på HemMiljö erbjuder därför hemstädning på Lidingö med väldigt bra villkor. Vi erbjuder alltid samma städare, nöjd kund-garanti, kort uppsägningstid och bra avbokningsvillkor vilket kan behövas ibland. Man kan välja om man vill köpa städning på abonnemang eller endast vid enstaka tillfällen. Det här är en städfirma som anpassar sig efter era krav helt enkelt. Vår personal är särskilt utvald och har fått internutbildning för att ta hand om era hem på bästa sätt. Väljer ni hemstädning hos städföretaget HemMiljö så kan ni slappna av. Läs mer om hemstädning i Stockholm här!

Flyttstädning Lidingö

Det är inte bara hemstädning vi är duktiga på utan även flyttstädning på Lidingö. Vid en flytt finns det så mycket man måste tänka på. Då kan det vara skönt att låta någon ta hand om det tråkigaste och jobbigaste som blir kvar när man tagit ut alla möbler och saker ur bostaden. Anlita oss på HemMiljö att ta hand om er flyttstädning. Idag så utför vi mellan 100 till 200 flyttstädningar varje månad så det här är något vi verkligen kan. Storstädning efter flytt gör vi både åt privatpersoner, företag och mäklare på Lidingö. Flyttstädningen går till på så sätt att vi har ett och samma team som utför hela städningen. Teamet utför städning med material och utrustning som tillhandahålls av HemMiljö så det behöver ni inte tänka på. När teamet har utfört sitt jobb så genomförs det alltid en besiktning efter en checklista som ni som kund får vara med och godkänna. Det är för att ni ska bli så nöjda som möjligt. I flyttstädning ingår det rengöring av alla tänkbara ytor som golv, väggar, tak, dörrar och lister till exempel. I kök rengörs kyl, sval och frys både in- och utvändigt, köksfläktar, spis och diskmaskin. Så klart torkas alla skåp och lådor ur med. På toalett så rengörs all sanitet, kakelväggar, tvättmaskin och liknande maskiner, golvbrunnar, ventiler och förvaringsutrymmen.

Fönsterputs Lidingö

När all sådan här typ av städning är klar så finns det en liten detalj som dock kan spela en stor roll kvar. Det vi talar om är fönsterputs. I all flyttstädning ingår fönsterputsning om vi kan komma åt fönstren med en enkel stege. Fönsterputsning utöver det kan bokas av både abonnemangskunder och de som inte redan är kunder hos oss. Vi utför både fönsterputs med stege och skylift om det skulle behövas vilket gör att vi på HemMiljö kan ta oss an de allra flesta fönstren utan några problem.

Så tveka inte att kontakta oss för fönsterputs, kontorsstädning, hemstädning eller flyttstädning på Lidingö. HemMiljö till er tjänst!

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik