Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Hemstädning Bromma

.Hemstädning Bromma

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti, ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Boka nu på 020-10 0015

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan

Flyttstädning i Bromma

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemstädning & Fönsterputs i Bromma

Bromma är en förort i Stockholm där vi på Hemmiljö erbjuder olika typer av städning. Här finns många äldre byggnader, långa fina badstränder och flera naturreservat. För att matcha den här väldigt stiliga och renliga miljön så måste man ta hand om städningen med. Den typ av städhjälp som vi på Hemmiljö erbjuder är hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Att anlita städföretag är något som blir mer och mer vanligt idag så varför inte hänga på trenden och på köpet få ett smutsfritt hem. Ni är i trygga händer bland alla av våra över 100 medarbetare som gör allt för att städningen ska ske helt efter era förutsättningar och behov. Hemmiljö är en städfirma som tar sig an alla uppdrag till 110 procent och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Vi vill verkligen att ni i Bromma ska få möjlighet att ta del av vår expertis så tveka inte att höra av er till oss.

Fönsterputsning i Bromma

Fönsterputsning är något som många undviker så långt det går av lite olika anledningar. Antingen kan det vara så att man verkligen inte tycker att det är roligt att genomföra eller så kan det vara så att man helt enkelt inte har utrustningen för det. Det är inte längre ett problem eftersom att vi på Hemmiljö kan lösa det åt er. Vi har både kunskapen, erfarenheten och utrustningen som krävs för att få era fönster i allra bästa skick. I vår flyttstädning så ingår fönsterputsning men det kan bokas av både abonnemangskunder och de som inte redan är kunder hos oss också. Vi har idag flera tusen nöjda kunder så det är dax för er att bli en av dem. De återkommer både varje vår och varje höst och vill att vi ska ta hand om deras fönster åt dem och det gör vi med glädje.

Hemstädning i Bromma

Att komma hem varje dag till ett hem som inte är i sin bästa form är något som tynger ner många men de flesta har ändå varken tiden eller orken till att städa sina hem. Det finns så mycket annat som är roligare och framförallt viktigare att göra. I dagens stressade samhälle kan det vara skönt att när man väl kommer hem bara kunna koppla bort omvärlden för en stund och bara njuta. Det är inte så lätt om man ser dammtussarna växa i hörnen däremot. Låt därför oss på Hemmiljö ta hand om hemstädning hos er. Ta tiden ni får över och göra något bra av den som att spendera lite extra tid med läxläsningen eller varför inte titta på den där filmen som ni alltid velat se man aldrig hunnit? Hemmet ska inte vara en plats fylld med ångest och vi kan hjälpa er i Bromma att få bort den på ett kick. Istället för att se smutsen i hemmet som ett problem så ser vi den som en möjlighet. All städning utgår givetvis efter era förutsättningar, önskemål och krav. Med vår nöjd kund-garanti blir ni garanterat nöjda och skulle ni mot all förmodan inte bli det så kommer vi och rättar till det direkt. Det är både kort uppsägningstid och bra avbokningsvillkor hos oss.

Läs mer om hemstädning här!

Flyttstädning i Bromma

Flyttstädningen kan vara ett av de värsta projekten som man står inför i livet nästan. När man är mitt uppe i flytten är det sista man vill tänka på städning och för det mesta vill man bara fokusera på sitt nya hem. Genom att låta oss på Hemmiljö ta hand om flyttstädning i er gamla bostad så kan ni se till att den nya blir så bra som möjligt istället. Vi utför en grundlig flyttstädning där ni kan göra tillval för balkong, garage, tvättstuga och förråd om det skulle behövas. Flyttstädningen utför vi åt både privatpersoner, företag och mäklare i Bromma.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo