Hemstädning
99 kr/tim

Prova på pris för nya kunder på hemstädning.
1 gång per kund.
Max 4 tim per kund.

Hemstädning 99 kr/tim
Klicka här

Räkna ut din städkostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Städning per månad*

0:-

Städning varannan vecka*

0:-

Städning varje vecka*

0:-

Flyttstädning**

0:-

Fönsterputs*

0:-

Storstädning*

0:-
*Priset är endast uppskattat. Du får ett exakt pris efter din första bindningsfria provstädning.
**För priser över 200 kvm ring eller maila för offert. Priset är efter skatteavdraget på 50% som vi gör åt dig direkt på fakturan.

Miljövänlig hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning i Hammarby Sjöstad

Ring oss på  020 – 10 00 15

Vi är ett miljötänkande städföretag. Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot både miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Letar ni efter städhjälp i Hammarby Sjöstad som kan utföra hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller fönsterputs så har ni kommit helt rätt. HemMiljö är en väletablerad städfirma med runt 100 yrkesstädare som bara växer och växer. Det är faktiskt ett av de städföretag i Sverige som växer snabbast till och med. Vi arbetar med en heltäckande städservice med allt vad det innebär för att ni i Hammarby Sjöstad ska känna att ni bor, arbetar och vistas i en trevlig och ombonad miljö. Vår nöjd kund-garanti är något som uppskattas av många och den gäller på alla arbeten. Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med arbetet så gäller den. Vi vill inte förstöra vårt goda rykte som städfirma så därför lämnar vi inget uppdrag förrän kunden är helt nöjd.

Hemstädning i Hammarby Sjöstad

Många som provar på hemstädning blir sedan helt fast. Känslan av att komma hem och inte behöva tänka på några tråkiga saker som att städa utan man kan bara fokusera på det man vill göra är obeskrivlig. Prova på hemstädning ni också! HemMiljö är en städfirma i Stockholm som gärna hjälper er i Hammarby Sjöstad med storstädning av hemmet. Det som uppskattas av många är att det alltid är samma städare som kommer hem till en och det skapar en slags trygghet. Man vet vem det är som tar hand om ens hem helt enkelt. Hemstädningen utförs helt efter kundens önskemål och kan därför vara på abonnemang eller vid enstaka tillfällen. I hemstädning ingår allt man kan tänka sig. Damsugning och moppning av golv, dammtorkning av fria ytor, rengöring av sanitet och kakel, torkning av vitvaror och putsning av speglar bland annat.

Fönsterputsning

Vi på HemMiljö utför även fönsterputsning vilket inte alla städföretag gör. Det kan både privatpersoner och företag boka under både våren och hösten. Tack vare att vi har tillgång till både stegar och skylifts så kan vi åta oss alla möjliga uppdrag som har med fönsterputsning att göra. Inget är en omöjlighet. Precis som med hemstädningen så kan man boka fönsterputsning även om man inte är abonnemangskund när man känner att det är dags för fönstren att bli rena och fina. Något man inte ska glömma av är att hushållsnära tjänster ger rätt till skattereduktion, alltså RUT-avdrag, vilket man kan utnyttja vid många av våra tjänster.

Flyttstädning i Hammarby Sjöstad

HemMiljö är specialiserad på flyttstädning och unnar er i Hammarby Sjöstad att kunna ta del av den fantastiska hjälpen vi har att erbjuda. Vi vill skapa långa relationer med våra kunder vilket gör att vi vill ta er från ert gamla till ert nya hem med. Flyttstädningen och allt runt omkring som material och utrustning ligger helt i våra händer. Städningen genomförs på ett enkelt och smidigt sätt med våra flyttstädningsteam och ni kan koppla av. För att ni som kund ska bli så nöjd som möjligt har vi på HemMiljö en rutin som innebär besiktning tillsammans med kund efter varje städuppdrag. Det här säkerställer att jobbet genomförts på ett korrekt och bra sätt. Vid någon anmärkning så åtgärdas det direkt på plats av städteamet.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo