Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Städhjälp Danderyd

Vi är ett miljötänkande städföretag!

Vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hemstädningskunder med abonnemang erbjuder vi

Egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan, 10% rabatt på våra andra tjänster.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Städhjälp & fönsterputs i Danderyd

Hemmiljö är en städfirma med väletablerat rykte inom städhjälp i Stockholm. Nu kan vi erbjuda er i Danderyd hjälp med all typ av städning. Danderyd är grönskande storstadskommun som ligger mycket nära vattnet. Vi har runt 100 yrkesstädare som står redo med moppar och trasor för att göra sitt uppdrag så bra som möjligt för att ni ska kunna njuta av Danderyds härliga atmosfär. Alla medarbetare är väl utvalda i rekryteringsprocessen och internutbildas.

Hemstädning i Danderyd

Anledningen till att flera tusen har valt att bli våra kunder är för våra otroligt bra villkor på hemstädning. De fördelar som man får om man är kund hos oss är att det alltid är samma städare vilket skapar trygghet, vi har en nöjd kund-garanti, det är ingen inställelseavgift, bra avbokningsvillkor och kort uppsägningstid. En annan fördel med att välja just Hemmiljö för hemstädningen är att det sker på era egna villkor. Vi anpassar oss efter era krav och förutsättningar. Ett bra exempel på det är att man kan välja antingen abonnemang eller städning vid enstaka tillfällen. Vid schemaläggning av städningen går det att välja mellan att vi ska komma varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Första hemstädningen är alltid en provstädning som är helt bindningsfri vilket är bra om man vill prova på hur det fungerar. Det är dock väldigt få som inte fastnar för det här fantastiska erbjudandet om att få ett hem som är skinande rent utan att man själ har behövt göra något alls. Många tar på sig alldeles för mycket och bär dagligen på ångest och liknande för att man inte hinner med allt. Det är ju helt omöjligt att vara på två ställen samtidigt. Om vi på Hemmiljö då tar hand om er hemstädning så kan det släppa ganska mycket av stressen. Vi utför hemstädning i Danderyd med omnejd.

Läs mer om hemstädning!

Fönsterputsning i Danderyd

Det är flera tusen kunder som har använt sig av vår fönsterputsning. Den gäller både för företag och privatpersoner och vår speciella nöjd kund-garanti gäller så klart fönsterputsning med. Inget är en omöjlighet för oss eftersom att vi har utrustning för att ta oss an alla typer av fönster. Med vår skylift och stegar så når vi allt. Det är vanligt att abonnemangskunderna vänder sig till oss när det är vår och höst för att få fönstren putsade. Just putsade fönster är något som förhöjer hela intrycket av en bostad och det ger ljus och liv när solens trålar får ta sig in. Våra välutbildade och särskilt utvalda fönsterputsare tar sig gärna an era fönster och kommer på en tid som passar er. Vi erbjuder fönsterputsning till fasta priser vilket inte alltid finns hos städfirmor.

Flyttstädning i Danderyd

Sist men inte minst så erbjuder vi på Hemmiljö även flyttstädning för er i Danderyd. Flyttstädning är något som många bävar för eftersom att man vet hur mycket tid och slit man måste lägga ner på det. Lägg istället det här nödvändiga ontet på oss och tänk bara på allt positivt med er nya bostad. Vi utför flyttstädning för både mäklare, företag och privatpersoner. Vi kan minst sagt kalla oss experter eftersom att vi idag genomför mellan 100 till 200 flyttstädningar varje månad. För att flyttstädningen ska bli så bra som möjligt så genomför vi alltid en besiktning efter en checklista när vi är klara som ni som kund får godkänna. Skulle något inte vara väl utfört eller om något saknas så löser vi det direkt. En del vill samtidigt få hjälp med städningen av olika biytor som till exempel förråd, garage, balkong eller tvättstuga och det är inget problem det heller. Det är bara att tilläggsbeställa det enkelt och smidigt. Vi på Hemmiljö tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen så det behöver ni inte heller tänka på, skönt va?

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo