20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Hemstädning Älvsjö

Hemstädning Älvsjö!

  • Stockholms mest rekommenderade
  • Svanenmärkta
  • kollektivavtal

Boka direkt: 020 – 10 00 15

Vi är ett miljötänkande städföretag som är verksamma på hemstädning i Älvsjö. Vår städtjänst är Svanenmärkt och vi städar med Svanenmärkta produkter som är skonsamma mot både miljön och människan.

Hemstädningskund med abonnemang

Vi erbjuder egen kontaktperson, samma städare, nöjd kund-garanti (gäller ej på 99 kr/tim städningen), ingen inställelseavgift, ingen bindningstid,1 månads uppsägningstid, fri avbokning fram till tre dagar innan.

Letar ni efter städhjälp i Älvsjö som kan utföra hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller fönsterputs så har ni kommit helt rätt. HemMiljö är en väletablerad städfirma med runt 100 yrkesstädare som bara växer och växer. Det är faktiskt ett av de städföretag i Sverige som växer snabbast till och med. Vi arbetar med en heltäckande städservice med allt vad det innebär för att ni i Älvsjö ska känna att ni bor, arbetar och vistas i en trevlig och ombonad miljö. Vår nöjd kund-garanti är något som uppskattas av många och den gäller på alla arbeten. Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med arbetet så gäller den. Vi vill inte förstöra vårt goda rykte som städfirma så därför lämnar vi inget uppdrag förrän kunden är helt nöjd.

Hemstädning Älvsjö

Många som provar på hemstädning blir sedan helt fast. Känslan av att komma hem och inte behöva tänka på några tråkiga saker som att städa utan man kan bara fokusera på det man vill göra är obeskrivlig. Prova på hemstädning ni också! HemMiljö är en städfirma i Stockholm som gärna hjälper er i Älvsjö med storstädning av hemmet. Det som uppskattas av många är att det alltid är samma städare som kommer hem till en och det skapar en slags trygghet. Man vet vem det är som tar hand om ens hem helt enkelt. Hemstädningen utförs helt efter kundens önskemål och kan därför vara på abonnemang eller vid enstaka tillfällen. I hemstädning ingår allt man kan tänka sig. Dammsugning och moppning av golv, dammtorkning av fria ytor, rengöring av sanitet och kakel, torkning av vitvaror och putsning av speglar bland annat. Läs mer om hemstädning här!

Fönsterputsning Älvsjö

Vi på HemMiljö utför även fönsterputsning. Det kan både privatpersoner och företag boka under både våren och hösten. Precis som med hemstädningen så kan man boka fönsterputsning även om man inte är abonnemangskund när man känner att det är dags för fönstren att bli rena och fina. Något man inte ska glömma av är att hushållsnära tjänster ger rätt till skattereduktion, alltså RUT-avdrag, vilket man kan utnyttja vid många av våra tjänster.

Flyttstädning Älvsjö

HemMiljö är specialiserad på flyttstädning och unnar er i Älvsjö att kunna ta del av den fantastiska hjälpen vi har att erbjuda. Vi vill skapa långa relationer med våra kunder vilket gör att vi vill ta er från ert gamla till ert nya hem med. Flyttstädningen och allt runt omkring som material och utrustning ligger helt i våra händer. Städningen genomförs på ett enkelt och smidigt sätt med våra flyttstädningsteam och ni kan koppla av. För att ni som kund ska bli så nöjd som möjligt har vi på HemMiljö en rutin som innebär besiktning tillsammans med kund efter varje städuppdrag. Det här säkerställer att jobbet genomförts på ett korrekt och bra sätt. Vid någon anmärkning så åtgärdas det direkt på plats av städteamet.

Ring oss på 020 – 10 00 15

Hemmiljö gatugrafik