Hemstädning
99 kr/tim

Prova på pris för nya kunder på hemstädning.
1 gång per kund.
Max 4 tim per kund.

Hemstädning 99 kr/tim
Klicka här

Räkna ut din städkostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Städning per månad*

0:-

Städning varannan vecka*

0:-

Städning varje vecka*

0:-

Flyttstädning**

0:-

Fönsterputs*

0:-

Storstädning*

0:-
*Priset är endast uppskattat. Du får ett exakt pris efter din första bindningsfria provstädning.
**För priser över 200 kvm ring eller maila för offert. Priset är efter skatteavdraget på 50% som vi gör åt dig direkt på fakturan.

Miljövänlig städhjälp & storstädning i Stockholm

Att anlita städhjälp blir mer och mer vanligt, både för företag och bland privatpersoner. Och egentligen är det inte så konstigt. Många upplever en mer stressad tillvaro och vill få tid över till annat. Det är där vi kommer in i bilden.

Städhjälp för hem och företag

Du vet säkert hur det känns när smuts och damm blir liggande i hörnen, eller när fönstren blir allt mer dimmiga att titta ut igenom. Stressen kommer krypandes och ditt humör blir mer och mer som när svärmor senast var på besök. Men när du ser problem ser vi möjligheter.

Med en storstädning blir ditt hem eller ditt kontor grundligt städat. Vi ser till att dina golv och lister blir skinande rena. Vi skakar dina mattor, putsar dina speglar, dammar och torkar dina hyllor, väggar, möbler, skåpluckor, lampor, bänkar, handfat… Ja, allt helt enkelt!

Nöjd kund-garanti

Inte nog med att vi ser till att ditt hem eller din arbetsplats blir städat från golv till tak, vi lämnar även en Nöjd Kund-Garanti, så att du kan känna dig säker på att vi gör ett så bra jobb som möjligt. Du får självklart ta del av vår checklista, som är vårt hjälpmedel för ett lyckat resultat. Hos oss får ni dessutom en personlig kontaktperson och vår internutbildade, handplockade personal ser till att din städning blir så bra som du förväntar dig.

Boka en provstädning

HemMiljö är ett Svanenmärkt, auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Dessutom är det enkelt att boka våra tjänster direkt här på hemsidan. Och du – om du är privatkund och vill prova en hemstädning, kan du boka en bindningsfri provstädning för endast 99 kronor/timme (max 4 timmar).

Vill du veta mer? Kontakta oss eller gör en intresseanmälan så hjälper vi dig.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo