20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Kontorsstädning Stockholm

För människa och miljö

Söker du en pålitlig och miljömässigt hållbar kontorsstädning Stockholm till ditt företag? HemMiljö erbjuder alltid säkra städtjänster som håller en hög kvalitet. Vi är ett Svanenmärkt företag och våra medarbetare är självklart anslutna till kollektivavtal och har schyssta villkor. Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig för en offert.

En pålitlig kontorsstädning

En trygg och säker kontorsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din städning!

När du anlitar oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med bokningar och tjänster. Dessutom är det alltid samma städare som kommer till dig varje gång – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster. Självklart gäller också vår nöjd kund-garanti på din kontorsstädning.

Vi kommer ut till ditt företag och pratar igenom vilka önskemål du har om städningen samt erbjuder en kostnadsfri offert. Vid en eventuell beställning stämmer vi alltid av med dig för att säkerställa att allt fungerar och att du är nöjd med vårt arbete.

Våra tjänster

Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål och förutsättningar som finns inom just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för kontorsstädning Stockholm och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.

Gör din anmälan

Kontakta oss när du behöver en pålitlig kontorsstädning av hög kvalitet. Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten för kontorsstädning så att den passar de behov ni har inom företaget. Gör din intresseanmälan på vår hemsida idag så återkommer vi till dig för en offert eller ett möte. Du får ett fast pris per månad baserat på en timkostnad av 300 kr/tim ex moms, helgfri måndag till fredag kl 7-17.

HemMiljö utför städning i hela Stockholm inkl. innerstaden, närförort och kranskommuner. Välkommen!

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo