Erbjudande nya kunder

Storstädning till 10 % rabatt.
Hemstädning för 99 kr/tim, max 4 timmar

Hemstädning 99 kr/tim
Klicka här

Räkna ut din städkostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Städning per månad*

0:-

Städning varannan vecka*

0:-

Städning varje vecka*

0:-

Flyttstädning**

0:-

Fönsterputs*

0:-

Storstädning*

0:-
*Priset är endast uppskattat. Du får ett exakt pris efter din första bindningsfria provstädning.
**För priser över 200 kvm ring eller maila för offert. Priset är efter skatteavdraget på 50% som vi gör åt dig direkt på fakturan.

Svanenmärkt hemstädning för miljön

Hos HemMiljö får du alltid trygga och säkra tjänster för hemstädning till ett rimligt pris. Vår personal är självfallet anslutna till kollektivavtal och vår verksamhet är auktoriserad av Almega. Det gör att du alltid kan känna dig trygg när du köper städning av oss!

Startpaket för nya hemstädningskunder

Storstädning till 10% rabatt.

Därefter första hemstädningen 99 kr/tim, max 4 timmar.

Helt bindningsfritt!

Om du inte vill börja med storstädning utan kör igång med hemstädning direkt så är det ordinarie priser.

Inställelseavgift på 150 kr tillkommer för storstädningen.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Vi uppmanar våra kunder att sätta betyg på oss efter utfört uppdrag på www.reco.se eller i vår egen app.

Fördelar för dig med ett hemstädningsabonnemang

När du abonnerar på vår tjänst för hemstädning får du en egen kontaktperson och du får samma städare som återkommer till dig. Självklart täcks du även av vår nöjd kund-garanti (ej vid vårt erbjudande om städning för 99 kr/timmen). Du är inte bunden till en bindningstid och du kan alltid säga upp ditt abonnemang med en månads varsel. Du har fri avbokning upp till tre dagar innan din städning.

När våra abonnemangskunder beställer engångstjänster såsom flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning så är inställelseavgiften 100 kr. För icke abonnemangskunder är inställelseavgiften 150 kr. Avgiften täcker material och bilkostnader.

Självklart erbjuder vi även städhjälp vid enstaka tillfällen utan abonnemang till våra kunder. Läs mer om vad det kostar att boka hemstädning av oss i vår prislista här på hemsidan.

Börja med en storstädning

Vi rekommenderar alltid nya kunder att starta sitt hemstädningsabonnemang med en rejäl storstädning. Då nollar vi hemmet från smuts och damm och får goda förutsättningar för den löpande städningen som sedan följer. Det är lämpligt att boka in en storstädning två gånger om året för att få en ordentligt genomgång av hemmet. Vårt team som är specialister på det här kommer då med bil och allt material som behövs. De har med sig stege för att komma åt alla ytor högt upp. De rengör ugnen och ser till att alla kaklade ytor blir skinande blanka från golv till tak mm mm. Vi ger dig som ny kund 10% rabatt på storstädningen som du beställer inför ditt hemstädningsabonnemang.

Efter den första storstädningen så kan du starta ditt hemstädningsabonnemang där vi erbjuder det första tillfället till 99 kr/tim, max 4 timmar.

Checklista

Vi städar efter en checklista och utbildar vår personal efter denna för att kunna hålla en hög och jämn kvalité.

Håll koll med vår egen app

Det är enkelt att boka städhjälp av oss på HemMiljö! I vår app ser du på ett smidigt sätt alla dina bokningar och fakturor samt vem som städar hemma hos dig. Du kan också betygssätta oss och komplettera din hemstädning med ytterligare tjänster. För att logga in använder du din e-postadress samt ditt kundnummer som finns på fakturan.

Våra tjänster

Vi erbjuder hemstädning hemma hos dig som bor i hela Stockholms län och som det går att åka kommunalt till.

Kontakta oss redan idag eller gör din intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi till dig. Välkommen!

Prislista hemstädning

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo