Hemstädning
99 kr/tim

Prova på pris för nya kunder på hemstädning.
1 gång per kund.
Max 4 tim per kund.

Hemstädning 99 kr/tim
Klicka här

Räkna ut din städkostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Städning per månad*

0:-

Städning varannan vecka*

0:-

Städning varje vecka*

0:-

Flyttstädning**

0:-

Fönsterputs*

0:-

Storstädning*

0:-
*Priset är endast uppskattat. Du får ett exakt pris efter din första bindningsfria provstädning.
**För priser över 200 kvm ring eller maila för offert. Priset är efter skatteavdraget på 50% som vi gör åt dig direkt på fakturan.

Flyttstädning till fast pris

Svanenmärkt städföretag med kollektivavtal för vår personal

Hos HemMiljö i Stockholm kan du boka trygg och säker flyttstädning till fast pris. Våra tjänster är Svanenmärkta och vi erbjuder alltid nöjd kund-garanti till våra kunder. Kontakta oss redan idag för att beställa flyttstäd som passar dina behov och önskemål. Välkommen!

En noggrann flyttstädning

Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet! Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstäd till våra kunder. Vi är auktoriserade av Almega vilket bland annat innebär att våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Vårt företag är Svanenmärkt och vi städar alltid med miljömässigt hållbara produkter för att skydda natur och miljö.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Vi uppmanar alla våra kunder att sätta betyg på oss efter utförd tjänst på www.reco.se

För- och efterbesiktning av flyttstädningen efter checklista

Innan vi påbörjar städningen så gör vi en besiktning av din bostad för att notera förslitningar och ev skador på bostaden. Dessa fotas och dokumenteras av vår personal så att inget oklart uppstår när det gäller ansvarsfrågan för dessa skador när städningen är klar.

Checklista förbesiktning

Checklista flyttstädning

När vi städat klart genomför vi även besiktning enligt den checklista för flyttstädning som vi arbetar efter. Om det skulle vara någon anmärkning på vår flyttstädning åtgärdas det direkt på plats av städarna. Vi vet att med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in!

Vi samarbetar med ett antal fastighetsbyråer i Storstockholm när det gäller visningsstädning och flyttstädning och de rekommenderar ofta oss till sina kunder. När du säljer via en mäklare som vi har avtal med ger vi dig 10 % rabatt på vårt pris. Uppge namn på mäklare och mäklarkontor vid bokningen så tittar vår arbetsledare om vi har ett lokalt samarbete med dem.

Du kan självklart också komplettera din beställning med städning av biytor som balkong, förråd, tvättstuga eller garage. Fönsterputs ingår i tjänsten om det går att komma åt med en enkel stege.

Boka flyttstäd

Vi utför flyttstädning i hela Stockholms län.

Det är enkelt att beställa flyttstäd hos HemMiljö och vi ger dig alltid ett fast pris på våra städtjänster. Gör din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för en bokning eller kostnadsfri offert.

Prislista flyttstädning

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo