Byggstädning till fast pris i Stockholm

Är bygget klart och redo för besiktning? Inte utan en rejäl byggstädning. Vi sköter städningen i Stockholm åt er till fast pris! Vi kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert.

Vi tar fullt ansvar

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats. Vi tar fullt ansvar och tar hand om hela processen gällande byggstädningen. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen.

Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

Kompetens och säkerhet

All vår personal har Id 06 och profilkläder som tydligt visar att de tillhör HemMiljö.

För er och vår trygghet har vi ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och vår Nöjd Kund-Garanti säkerställer att vi inte lämnar vårt uppdrag förrän du som kund har godkänt vår insats. Tillsammans med dig går vi igenom checklistan, punkt för punkt, och rättar till eventuella missar.

Fråga oss gärna om referenser till byggstädning. Vi har många nöjda kunder som gärna intygar vår kompetens.

Kontakta oss gällande byggstädning

HemMiljö är ett Svanenmärkt, auktoriserat serviceföretag och vi innehar kollektivavtal. Vi erbjuder ett tryggt och säkert koncept med fasta priser med dig som kund i fokus. Dessutom är det enkelt att boka våra tjänster direkt här på hemsidan. Vi utför städning i hela Stockholm inklusive innerstaden, närförort och kranskommuner. Det spelar ingen roll om du har en liten eller stor firma, eller vilka tider som passar dig. Vi utför alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Vill du veta mer om städning av byggarbetsplatser? Kontakta oss eller gör en intresseanmälan så hjälper vi dig.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo