Startpaket för nya kunder
10% rabatt på storstädning –
därefter 99 kr per timme (max 4 h)
för den första hemstädningen.

Historik

Conny hockeytränaren & Martina läraren som startade företag ihop!

HemMiljö familjeföretaget startade 2007

HemMiljö startade i och med RUT-avdraget infördes.

Vårt koncept

När företaget startades tittade och lyssnade vi runt både bland andra städföretag och bland personer som köpt städning tidigare vad som fungerade i branschen och vad som var mindre bra. Vi kom fram till att vi ville försöka skapa ett företag som är bra på att kommunicera både med kunder och anställda. Vi ville skapa ett tydligt koncept där både kund och personal vet vad vi ska leverera och som lever upp till kundens förväntningar. Genom våra checklistor som vi städar efter med en bra intern utbildning och tydlig prissättning,  nöjd-kund-garanti, egen kontaktperson och samma städare.

Personalen det viktigaste vi har

Vi är mycket stolta över vår duktiga personal. Vi har en låg personalomsättning för branschen. För oss har rekryteringen av vår personal, både på kontoret och på fältet, samt vår internutbildning varit en mycket viktig faktor för att få alla dessa nöjda kunder. Vi arbetar ständigt med förbättring gällande dessa punkter.

Vi har under dessa år växt mycket genom alla nöjda kunder

Vi lägger också mycket stor vikt vid trygghet och säkerhet då vi är hemma i människor ”heligaste”, deras egna hem.  Vi vill att våra kunder ska veta vilka vi är och vilka som arbetar på HemMiljö.

Vår bakgrund

Martina arbetade i skolan som lärare sedan 10 år.

Conny drev ett reklamföretag och arbetade också som ishockeytränare.

Om företaget

Företaget startades i liten skala under 2007, men växte ganska snabbt och Conny och Martina märkte att det koncept de byggt upp skapade ett stort intresse bland kunder och flertalet kom in via rekommendationer. De märkte att de skapade ett beroende hos människor och att de utför något viktigt som hjälper till i vardagen.

I dag 2016 är bolaget ett av dom 10 största i Sverige i vår bransch och växer stadigt med alla våra nöjda kunder som rekommenderar oss till vänner och bekanta.

HemMiljö har både 2013 och 2014 blivit utsett till ett Gasellföretag ett av dom snabbast växande företagen i Sverige.

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo