20% rabatt

Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Boka direkt

Om oss

Conny & Martina Rydell, ägare av HemMiljö

ConnyMartina

Det är ett stort ansvar att driva företag. Vi vill visa att vi tar det på största allvar genom att vara Svanenmärkta, ha kollektivavtal för vår personal och en organisation där kunderna uppmanas aktivt att efter varje uppdrag sätta betyg på oss på reco.se

 

Vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter du anlitat oss och rekommendera oss till dina vänner och bekanta!

Vi uppskattar alla de kunder som sätter betyg på oss på www.reco.se. Det gör att vi får konstruktiv feedback vilket innebär att vi ständigt måste vara på tå och hela tiden jobbar med att bli bättre både på stort och smått.

Som kund vill vi ge dig en hög servicenivå! Från första kontakt med oss till att vi utför uppdraget hos dig!

”Vi vill vara ett personligt bolag som lyssnar och ser våra kunder! Vi tycker att det är viktigt att visa vilka vi är på företaget och att det går att se vilka som är ansvariga. Ansvar har ett ansikte! Det är viktigt för oss.”

Vi vill sticka ut i mängden tjänsteföretag genom att leverera hög service och bra kvalité i alla led.

Vi vill ha långa relationer med våra kunder och vi vet att nöjda kunder är de bästa ambassadörerna för vårt företag.

Vi är glada över att idag ha över 20 000 kunder i vårt kundregister som använder våra tjänster.

Vi levererar hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning över hela Storstockholm.

Vi vill vara ett företag som är öppet med vilka vi är och vi vill att våra kunder ska känna att vi står för vad vi lovar och att vi tar ansvar för varje uppdrag vi utför.

Vi är otroligt stolta över vår duktiga personal som varje dag ser till att vi har alla nöjda kunder.

Personalen är försäkrade under hela arbetsdagen och vi har kollektivavtal med Almega.

Vi vill att våra kunder ställer krav på oss. Alla på företaget vet att varje handling vi gör påverkar hur våra kunder ser på oss. Vi arbetar med ständig förbättring och utvärderar löpande vårt arbete. Det händer ibland att vi gör fel och dessa gånger vill vi att våra kunder ska känna att vi tar det på fullt allvar och gör allt för att rätta till det.

Vi vill vara transparenta och uppmanar våra kunder efter varje utfört uppdrag att ge oss ris och ros genom Reco.se läs mer här

För oss är det viktigt att löpande få feedback på vårt arbete och se om vi är på rätt väg. Vi anlitar företaget Prifloat för att göra kundundersökningar Läs om vår senaste mätning här>>

Vi hälsar dig varmt välkommen till HemMiljö!

Conny Rydell och Martina Rydell

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo