Paketerbjudande till nya kunder
Storstädning till 10 % rabatt & hemstädning för 99 kr/tim, max 4 timmar

Hemstädning Stockholm

Vi erbjuder hemstädning i hela Stockholms län. För att spara på miljön åker vi kollektivtrafik till alla våra hemstädningskunder.

Vi är stolta av att vara Svanenmärkta och auktoriserade av Almega, samt även anslutna kollektivavtal. Med 12 års branscherfarenhet, specialiserade på hemstädning, har vi blivit Stockholms mest rekommenderade städföretag på Reco.

Startpaket för nya hemstädningskunder

Just nu erbjuder vi ett startpaket för nya hemstädningskunder med 10% rabatt på storstädning och 99kr per timme (max 4 timmar) för hemstädningen.

Erbjudande!

  • Storstädning till 10% rabatt
  • Första hemstädningen till 99kr per timme
  • Ingen bindningstid!

Inställelseavgift på 150 kr tillkommer för storstädning. Vill du inte beställa storstädning utan enbart beställa hemstädning gäller våra ordinarie priser.

Ordinarie pris på hemstädning är 235 kr/tim efter rut-avdrag. Du kan köpa abonnemang med intervallet varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Ta del av erbjudandet – Boka nu

 

Fördelar med ett abonnemang på hemstädning i Stockholm

Med ett hemstädningsabonnemang får du vissa fördelar förutom ett rent och städat boende. Med ett abonnemang får du:

  • Egen kontaktperson
  • Samma städare varje gång
  • Nöjd kund-garanti
  • Ingen bindningstid
  • Fri avbokning upp till tre dagar innan städning
  • Lägre inställelseavgift på våra andra tjänster

Börja med en storstädning

Vi rekommenderar alltid nya kunder att starta sitt hemstädningsabonnemang med en rejäl storstädning. Då nollar vi hemmet från smuts och damm och får goda förutsättningar för den löpande städningen som sedan följer. Det är lämpligt att boka in en storstädning två gånger om året för att få en ordentligt genomgång av hemmet. Vårt team som är specialister på det här kommer då med bil och allt material som behövs. De har med sig stege för att komma åt alla ytor högt upp. De rengör ugnen och ser till att alla kaklade ytor blir skinande blanka från golv till tak mm mm. Vi ger dig som ny kund 10% rabatt på storstädningen som du beställer inför ditt hemstädningsabonnemang.

Efter den första storstädningen så kan du starta ditt hemstädningsabonnemang där vi erbjuder det första tillfället till 99 kr/tim, max 4 timmar.

Checklista

Vi städar efter en checklista och utbildar vår personal efter denna för att kunna hålla en hög och jämn kvalité.

Hemstädning med egen app

Det är enkelt att boka städning med vår app! Här ser du på ett smidigt sätt alla dina bokningar och fakturor samt vem som städar hemma hos dig. Du kan också betygssätta oss och komplettera din hemstädning med ytterligare tjänster.

Bli kund i dag

Vi erbjuder hemstädning hemma hos dig som bor i hela Stockholms län och som det går att åka kommunalt till.

Kontakta oss redan idag eller gör din intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi till dig. Välkommen!

Prislista hemstädning

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo