Paketerbjudande till nya kunder
Storstädning till 10 % rabatt & hemstädning för 99 kr/tim, max 4 timmar

Räkna ut din fönsterputskostnad

Ange antal rum exkl. kök och hur stor bostaden är i kvm.

Fönsterputs*

0:-
*Fasta priset i vår prislista ovan avser 4-sidiga fönster utan spröjs. För fönsterputs med spröjs och/eller flera sidor kostar det 30 kr extra per fönster.
Inställelseavgift 150 kr. Höjder upp till 4.5 meter är inga problem att putsa, då putsar vi med skaft.

Fönsterputs i Stockholm

Söker du professionell fönsterputs i Stockholm? Med HemMiljö får du alltid trygg och säker hjälp av specialistutbildade fönsterputsare. Vi utför våra tjänster i hela Stockholms län till både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag med din förfrågan. Välkommen!

Stockholms mest rekommenderande

Vi uppmanar alla våra kunder att sätta betyg på oss efter utförd tjänst på www.reco.se

Regelbunden fönstertvätt

Börjar dina fönster bli solkiga och smutsiga? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för att putsa dem. Våra duktiga fönsterputsare hjälper dig med att göra rent dina fönster så att ljuset skiner klart genom rutorna igen.

Om du har nyproduktionsfönster (isolerfönster) är det extra viktigt att boka fönstertvätt regelbundet eftersom de är svåra att få hundraprocentigt rena från smuts och avgaser på egen hand.

Passa gärna på att anlita oss för fönstertvätt både höst och vår så håller du dina fönster rena året om. Du är alltid välkommen att abonnera på våra tjänster så att du inte glömmer att boka tid när det är dags. Självklart kan du också beställa enstaka uppdrag av oss.

Garantier och priser

Vårt företag är Svanenmärkt vilket innebär att vi alltid städar med miljömässigt hållbara produkter för att värna om natur och miljö. Dessutom är vi auktoriserade av Almega och erbjuder schyssta villkor för vår personal med bl.a. kollektivavtal. Som kund hos oss skyddas du av vår nöjd kund-garanti som gäller även för våra tjänster för fönsterputs.

Med HemMiljö kan du alltid boka fönsterputs till fast pris vilket avser putsning av fönster som vi kommer åt med en vanlig stege eller skaft (4,5 meter). Du kan läsa mer om vad det kostar att boka fönsterputs av oss under Priser här på hemsidan.

Boka hos oss

HemMiljö utför fönstertvätt i hela Stockholms län.

Vill du boka fönsterputs med HemMiljö? Gör din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att bestämma tid. Välkommen!

Hemmiljö gatugrafik
Ansvarsforsäkring
F-skatt
Momsregistrering
Kvalitetspolicy
Svanen logo