50% rabatt
på hemstädning
till alla hjältar
inom sjukvården.
Läs mer här.

COVID-19

Vi på Hemmiljö tar våra kunders och städares hem, familjer och hälsa på största allvar.

På grund av coronavirusets utbrott vill vi nu informera dig om vikten av att ha ett rent hem samt att det krävs rätt rengöringsmedel och professionell kunskap för att minska risken för smittspridning. 

Folkhälsomyndigheten menar att noggrann städning är grundläggande för att förebygga smittspridning. HemMiljös professionella hemstädningar utförs enligt myndigheternas instruktioner och vi tillhandahåller godkända och effektiva rengöringsmedel samt ytdesinfektionsmedel vid varje städtillfälle för att säkerställa att ditt hem blir så bakteriefritt som möjligt.  

 Vi rekommenderar våra kunder att:

 • Öka städfrekvensen för att säkerställa ett rent och hygieniskt hem under hela virusutbrottet. För de kunder som väljer att följa den här rekommendationen erbjuder vi 25% rabatt per städtillfälle i mån av tillgänglighet. Erbjudandet kommer initialt gälla fram tills 1a april. 

 • Förlänga ett städtillfälle för att få en ännu grundligare städning än tidigare.

 • Boka en tilläggstjänst för att exempelvis få ugnen, kylskåp etc. städat. 

Om något av ovan alternativ passar dig vänligen svara på mejlet alternativt ring vår kundtjänst på 020-10 00 15 så hjälper vi dig. 

Nedan finner du information om hur vi städar ditt hem, vilka produkter vi använder, instruktioner till er som kund samt städare för att säkerställa säkerheten för båda parter. 

HemMiljös riktlinjer vid rengöring 

 • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring rengöringsmedel samt tillvägagångssätt vid städning.

 • Rekommendationerna är att använda rengöringsmedel med ett pH-värde mellan 8–10. HemMiljös effektiva rengöringsmedel hör till denna kategori, vårt allrengöringsmedel har pH 8 och vårt sanitetsrengöringsmedel har pH10.

 • Vi kommer från och med nu att kostnadsfritt avsluta varje städning med att desinficera ytor som är de mest bakterieutsatta med ett marknadsledande ytdesinfektionsmedel.

 • Våra städare använder alltid handskar vid städning.

 • Våra städare arbetar enligt rekommendationer efter principen “från rent till smutsigt” det vill säga att de börjar städa de renaste ytorna och avslutar med de smutsigaste.

 HemMiljö´s instruktioner till städarna 

 • Vi informerar och uppmanar våra städare att ta hand om hygienen på och utanför jobbet. Det är en generell policy vi har men vi har nu vidtagit extra åtgärder för att verkställa den. 

 • HemMiljö´s städare går inte till jobbet utan kontaktar sjukvården om de känner några som helst symptom på influensa eller om det finns någon risk att de varit i kontakt med personer som potentiellt skulle kunna vara smittade av coronaviruset.

Våra instruktioner till HemMiljö´s kunder 

 • Om du eller någon i din familj har influensasymtom eller misstänker att du kan ha varit i kontakt med en person som eventuellt bär på coronaviruset var god att boka om ditt nästa städtillfälle via din kundansvarige eller kontakta vår kundtjänst. 

 • Vi ber om din förståelse om vi behöver skicka en ersättare till din städning ifall att din ordinarie städare inte kan komma på grund av att ovanstående skäl. 

 

Tillsammans hjälps vi åt!

Om du är en av de hjältar som arbetar inom sjukvården just nu förstår vi att tempot har varit extremt högt och att orken börjar ta slut. Vi vill därför visa vår otroliga uppskattning för allt hårt jobb som du lägger ner för att hjälpa de drabbade under denna kritiska period. Detta genom att erbjuda dig och alla andra anställda inom sjukvården 50% rabatt på hemstädning med oss på HemMiljö (beroende på tillgänglighet) fram tills att Coronautbrottet har lugnat sig. Det är nu viktigare än någonsin med ett rent hem och vi vill att du som sliter så hårt för att hjälpa våra drabbade ska få spendera varje ledig stund till att ta hand om dig själv och samla nya krafter.

Observera att detta erbjudande endast är för de personer som arbetar inom sjukvården. Då detta är ett kraftigt rabatterat erbjudande som vi gör förlust på ber vi övriga att inte belasta vår organisation genom att försöka nyttja erbjudandet utan respekterar att det är exklusivt för våra hjältar inom sjukvården.

 

Om du har några frågor eller funderingar angående detta är du varmt välkommen att vända dig till vår kundtjänst! Du når oss på telefon 020-10 00 15 eller mejl info@hemmiljo.se

Bästa hälsningar

HemMiljö 

Hemmiljö gatugrafik